Koker (m/v)

VANDERHAEGEN-EECKHAUT BVBA is een familiebedrijf dat met veel enthousiasme actief is in de aardappelsector. We zijn gespecialiseerd in het verhandelen, sorteren, verwerken, verpakken en leveren van aardappelproducten en uien.

Bij Vanderhaegen potatoes worden we gedreven door kwaliteit, passie, ambacht en puurheid. Dit wensen we te vertalen naar onze producten en zoeken we ook bij onze medewerkers. Als medewerker bij Vanderhaegen wil je kwaliteitsvol werk afleveren, niet omdat het moet maar omdat je dat zelf belangrijk vindt. Van onze zaakvoerster tot de medewerkers in de productie, iedereen werkt met passie aan een hoog tempo om een puur product af te leveren.

Om mee te gaan in de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar 2 kokers om te werken in een ploegensysteem.

Je werkt vanuit de hoofdzetel in Horebeke waar een 10-tal collega’s werkzaam zijn. Jouw dag begint om 5u, 8u30 of 13u30 (afhankelijk van de planning) met het opstarten van de aardappelkokers. Ondertussen heb je even de tijd om bepaalde administratie in orde te brengen tot de koker op temperatuur is. Vervolgens begint het hele proces; koken, kruiden, verwerken, verdelen alles moet een vlotte aaneenschakeling zijn om de productie optimaal te houden. Dankzij jouw verantwoordelijkheidszin zie je werk en blijf je op tempo om de gewenste productie af te leveren. Andere processen zoals inpak, etikettering hangen af van jouw afdeling, je moet dus logisch, snel en autonoom de juiste beslissingen nemen. Dat is deel 1 van jouw dag. Deel 2 start met de opkuis van de machines en jouw werkpost. We moeten niet uitleggen dat hygiëne in de voeding elementair is, dus ga je nooit naar huis alvorens jouw volledige werkpost en de machines gebruiksklaar staan voor de volgende dag/shift. Je checkt de staat en de netheid van de toestellen (weegschaal, maalmachine, kookkuip, schalen, …) en controleert en onderhoudt jouw werkpost.

Gezien dat je met zware producten en machines werkt moet je voor deze job tegen een stootje kunnen, heffen en tillen maken deel uit van jouw takenpakket. Een passie of een eerste ervaring in de voeding is zeker een plus.

Ingrid Eeckhaut, The Art Of Potatoes
‘Quality and excellence in fresh artisanal products
through sustainable and passionate entrepreneurship.’

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte van onze nieuwste producten.

Contacteer ons

Dorpsstraat 3, 9667 Horebeke
T: +32 55 45 52 66
F: +32 55 45 61 32
info@vanderhaegenpotatoes.be
BE 0454 12 09 40