Productiemedewerker (m/v)

VANDERHAEGEN-EECKHAUT BVBA is een familiebedrijf dat met veel enthousiasme actief is in de aardappelsector. We zijn gespecialiseerd in het verhandelen, sorteren, verwerken, verpakken en leveren van aardappelproducten en uien.

Bij Vanderhaegen potatoes worden we gedreven door kwaliteit, passie, ambacht en puurheid. Dit wensen we te vertalen naar onze producten en zoeken we ook bij onze medewerkers. Als medewerker bij Vanderhaegen wil je kwaliteitsvol werk afleveren, niet omdat het moet maar omdat je dat zelf belangrijk vindt. Van onze zaakvoerster tot de medewerkers in de productie, iedereen werkt met passie aan een hoog tempo om een puur product af te leveren.

Om mee te gaan in de groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een productiemedewerker/ster om te werken in een ploegensysteem.

Je werkt vanuit de hoofdzetel in Horebeke waar een 10-tal collega’s werkzaam zijn. Jouw dag begint of s’morgens of s’middags (afhankelijk van de planning). Je werkt samen met de andere collega’s van de productie om zo efficiënt mogelijk de goederen in te pakken en te etiketteren. Hiervoor moet je de inpakmachine instellen en opstarten. Het aanvullen van het inpakmateriaal maakt deel uit van jouw taken alsook het oplossen van kleine storingen of verpakkingsproblemen van de machine. Voor grote storingen kan je beroep doen op de technische dienst. Eens de goederen ingepakt zijn plaats je deze in dozen en vervolgens op paletten. Gezien we een KMO zijn; is inspringen daar waar nodig een absolute must en dat geeft jou energie. We maken deel uit van één team met hetzelfde gemeenschappelijk doel: kwaliteit leveren.  Eens de bestelde goederen ingepakt zijn breng je de verpakkingsruimte in orde en poets je de werkplaats voor de volgende dag/shift. Een passie of een eerste ervaring in de voeding is zeker een plus.

Ingrid Eeckhaut, The Art Of Potatoes
‘Quality and excellence in fresh artisanal products
through sustainable and passionate entrepreneurship.’

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte van onze nieuwste producten.

Contacteer ons

Dorpsstraat 3, 9667 Horebeke
T: +32 55 45 52 66
F: +32 55 45 61 32
info@vanderhaegenpotatoes.be
BE 0454 12 09 40