Sales Representative (m/v)

VANDERHAEGEN-EECKHAUT BVBA is een familiebedrijf dat met veel enthousiasme actief is in de aardappelsector. We zijn gespecialiseerd in het verhandelen, sorteren, verwerken, verpakken en leveren van aardappelproducten en uien.

Bij Vanderhaegen potatoes worden we gedreven door kwaliteit, passie, ambacht en puurheid. Dit wensen we te vertalen naar onze producten en zoeken we ook bij onze medewerkers. Als medewerker bij Vanderhaegen wil je kwaliteitsvol werk afleveren, niet omdat het moet maar omdat je dat zelf belangrijk vindt. Van onze zaakvoerster tot de medewerkers in de productie, iedereen werkt met passie aan een hoog tempo om een puur product af te leveren.

Om mee te gaan in de ambities en groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger. Om in te stappen in deze functie heb je doorheen de jaren een sterk netwerk opgebouwd in F1 en F2. Om onze aardappelproducten (frietjes, (groenten) puree en kroketten) in de juiste winkels te krijgen weet je exact wie je moet aanspreken en hoe je te werk moet gaan. Dankzij jouw gedrevenheid en doorzettingsvermogen aanvaard je geen neen en bouw je een klantenbestand uit binnen de FMCG. Door je sterke klantenbetrokkenheid en marktkennis kan je perfect inspelen op opportuniteiten en trends en bouw je klantenrelaties uit tot echte partnerships.

Je detecteert commerciële mogelijkheden. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en weet een sterk merk neer te zetten waar kwaliteit en ambacht primeert. Voor deze functie zoeken we vooral iemand die gedreven is en wil werken op zelfstandige basis of in dienstverband. Ben je overtuigd van jouw toegevoegde waarde, neem dan zeker contact op.

Ingrid Eeckhaut, The Art Of Potatoes
‘Quality and excellence in fresh artisanal products
through sustainable and passionate entrepreneurship.’

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte van onze nieuwste producten.

Contacteer ons

Dorpsstraat 3, 9667 Horebeke
T: +32 55 45 52 66
F: +32 55 45 61 32
info@vanderhaegenpotatoes.be
BE 0454 12 09 40