
Krokante en goudgele verse frietjes bakken
Hoe kunt u krokante en goudgele verse frietjes bakken? Onze eerste tip is om de verse frietjes te bakken in frietvet in plaats van frituurolie. Het is eveneens belangrijk om de gesneden aardappelen niet te wassen. Het witachtige zetmeel zorgt ervoor dat de verse frietjes extra krokant zijn.
Tips voor de perfect gebakken verse frietjes
- Bak de frietjes in ossevet (frituurvet)
- Zorg ervoor dat de verse frietjes bij het voorbakken nog niet krokant zijn. Laat ze sudderen in het vet.
- Laat de verse frietjes na het voorbakken eerst goed afkoelen. Bak ze daarna verder tot ze goudgeel zijn.
- Laat de verse frietjes goed uitlekken. Voeg zout toe net voor het opeten. Zo voorkomt u dat de structuur frietjes week wordt en dat ze lekker krokant blijven.
Om de beste verse frietjes klaar te maken, kunt u bij Vanderhaegen Potatoes terecht voor zowel geschilde als ongeschilde aardappelproducten. Daarnaast bieden wij ook verse frietjes in alle snijmaten aan.
Interesse in onze producten ?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
Blijf steeds op de hoogte van onze nieuwste producten.
Veelgestelde vragen
Contacteer ons
Dorpsstraat 3, 9667 Horebeke
T: +32 55 45 52 66
F: +32 55 45 61 32
info@vanderhaegenpotatoes.be
Bestellingen: desk@vanderhaegenpotatoes.be
BE 0454 12 09 40
Kantooruren:
Ma tot vrij van 8.30 tot 12.30 en van 13.00 tot 17.00
Zat & feestdagen van 8.30 tot 12.30