Waarom aardappelkroketten openbarsten ?

De smaak van ambachtelijke aardappelkroketten is overheerlijk. Echter is het bij het maken ervan wel opletten dat de verse aardappelkroketten niet openbarsten. Hiervoor is het van belang dat tijdens de bereiding zo weinig mogelijk vocht gebruik wordt. Op die manier wordt het openbarsten van de aardappelkroketten beperkt. Ook wanneer te veel aardappelkroketten samen gebakken worden in een friteuse en ze niet voldoende plaats hebben, kunnen de aardappelkroketten gemakkelijker openbarsten. Met deze tips worden de lekkerste aardappelkroketjes gebakken! Bestel ze snel bij Vanderhaegen Potatoes. Ontdek het volledige assortiment aan kroketten, inclusief de stoempkroket met spinaziepuree of wortelpuree, de kroket met truffel en de amandelkroketten voor de feestdagen uiteraard. 

Ingrid Eeckhaut, The Art of Potatoes

‘Quality and excellence in fresh artisanal products through sustainable and passionate entrepreneurship.’

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Blijf steeds op de hoogte van onze nieuwste producten.

Veelgestelde vragen

  • Waar komen de aardappelen van Vanderhaegen Potatoes vandaan ?
  • Welke soorten aardappelen gebruikt Vanderhaegen Potatoes ?
  • Wat is de aangeraden dikte voor een friet ?
  • Wat is de functie van vet ?

Contacteer ons

Dorpsstraat 3, 9667 Horebeke
Tel. +32 55 45 52 66
Fax. +32 55 45 61 32
desk@vanderhaegenpotatoes.be
BE 0454 12 09 40