Vanderhaegen Potatoes
Vanderhaegen Potatoes

BTW BE 0454 120 940

Kantooruren:
Maandag – vrijdag: 8u30 – 12u30 en 13u – 17u
Zaterdag & feestdagen: 8u30 – 12u30

Dorpsstraat 3, 9667 Horebeke
T : +32 55 45 52 66
info@vanderhaegenpotatoes.be
Commandes :
desk@vanderhaegenpotatoes.be

TVA BE 0454 120 940

Heures d’ouverture:
Du lundi au vendredi : 8h30 – 12h30 et 13h – 17h
Samedi et jours fériés : 8h30 – 12h30

Over ons

Vanderhaegen-Eeckhaut verwerkt de meest geschikte aardappelen tot vers geschilde aardappelproducten. De aardappelen worden geselecteerd op ras, smaak, kleur, bak- en kookeigenschappen.

Wij hechten veel belang aan het leveren van kwaliteit en het flexibel reageren op vragen van klanten. Op verzoek van de klanten leveren wij diverse verpakkingen aan in alle gewichten.

Als teler kan u bij ons terecht om aardappelpartijen te wassen en te ontglazen. Door het streven naar kwaliteit en het gebruik van moderne verwerkingstechnieken kent het bedrijf een continue groei. De gebruikte aardappelen zijn onderworpen aan een strenge selectieprocedure.

Scroll down
Vacatures bij Vanderhaegen Potatoes

The Art of Potatoes

Kwaliteit
100 % gegarandeerd

Passie
voor het vakmanschap

Ambachtelijk
meesterlijk bereid

Puur
van het veld

Vanderhaegen zet in
op duurzaamheid

Doorheen de jaren blijft Vanderhaegen Potatoes steeds streven naar kwaliteit, onder meer door het gebruik van moderne verwerkingstechnieken en een strenge selectieprocedure voor de aardappelen. We maken onder meer gebruik van watersnijmessen om de frieten op de gewenste dikte te snijden, een camera-lasersorteerder voor optische sortering en een volautomatische verpakking. Na deze procedure gaan de producten meteen in de koelkamers en binnen de 24 uur worden ze in gekoelde wagens tot bij de klant gebracht.

Door deze aanpak en de hoge klanttevredenheid kent ons familiebedrijf  een continue groei. Uiteraard werken wij ook volgens de HACCP-principes, met strenge kwaliteitscontroles. Zo stellen we hoge eisen voor de smaak en versheid, maar ook voor de milieuzorg. Het verlagen van de ecologische voetafdruk is dan ook een voortdurend proces, in nauw overleg met de verschillende stakeholders. Zo zet Vanderhaegen Potatoes nu al in op zonne-energie, lage-emissievrachtwagens en waterzuivering. Sustainability is key, nu én in de toekomst.

Vanderhaegen Potatoes
Wij zetten in op duurzaamheid